Artikler og bøker

Mitt personlige digitale bibliotek

Jeg har med tiden opparbeidet meg et anstendig utvalg av bøker, masteroppgaver og artikkler om Autismespekterforstyrrelse og AD/HD. Jeg ønsker nå å dele dette med dere. Alt jeg her har samlet er fritt tilgjengelig på internett, men da jeg har lastet det ned og lest mye av det tenkte jeg det kunne være interessant for dere å også kunne dra nytte av at det er samlet på ett sted!

Følg denne linken for å komme til biblioteket!

Presentasjoner

Sykehuset i Vestfold

Om det er noen der ute som kan ha interesse av denne er det bare å benytte seg av den, Alt på min nettside inkludert denne presentasjonen er til å bruke. Det eneste jeg ber om er at når det brukes av den informasjonen som er på denne nettsiden, blir det henvist hit, slik at jeg vet om det, samt at andre kan finne min side.

[office src=»https://onedrive.live.com/embed?cid=573222CEFC573D79&resid=573222CEFC573D79%2140279&authkey=AKG2mtA1dd8L0Zc&em=2″ width=»702″ height=»420″]

Generelt kurs om ASD

Dette kurset holder jeg for Autismeforeningen i Norge, Vestfold fylkeslag.

Dette kurset er holdt for:

  • NAV Horten

Den 12. mars skal jeg til Thor Heyerdahl vgs for å holde dette kurset for en psykologiklasse.

Habiliteringstjenesten ved Sykehuset i Vestfold har også bedt om at jeg kommer og avholder kurset for dem. Per nå venter jeg på å bli kontaktet for å avtale dato for dette.

Gå til denne Swayen